Mobiilisovellukset

Koko Suomen verkkoyritys!

 

 

 

Puhelimet ovat syrjäyttämässä tietokoneita totaalisesti. Tietokoneen käyttö vähentyy älypuhelimen ottaessa enemmän aikaa – varsinkin vapaa-ajalla – juuri silloin kuin ihmiset käyttävät rahojaan. Mobiilisovelluksen avulla tavoitat asiakkaita ja yhteistyökumppaneita entistä nykyaikaisemmin!

 

Myös tapahtumille on nykyisin fiksua luoda oma mobiilisovellus, sellaisen voit meiltä saada vain parilla sadalla eurolla – eli reilusti halvemmalla kuin satojen tapahtumaesitteiden toteutus ja printtaaminen. Sähköinen mobiilisovellus on myös käytännöllisempi ja ekologisempi ratkaisu kuin printatut flaijerit. Nämä tapahtumaesitteet ovat kaiken lisäksi aina puhelinta kauempana…ja yritäpä päivittää niitä kesken tapahtuman. Mobiilisovelluksen sisällön päivittäminen onnistuu leikiten!

Vähittäismyyntiliikkeet ja parturikampaamot sekä muut kivijalkaliikkeet voivat kehittää toimintaansa esimerkiksi näppärän kanta-asiakassovelluksen avulla. Sovelluksen avulla voit esimerkiksi lähettää erikoistarjouksia tai syventää muutoin asiakassuhdetta. Mobiilisovellusten toteutus onnistuu niin Android- kuin Applen IOS-laitteisiinkin.

Mobiilisovellusten hinta voi vaihdella suuresti, mutta yksinkertaisimmat toteutukset tuotamme hintaan 250€ + alv.

 

Tässä muutama asiakkaalle toteutettu mobiilisovellus: