Ryhdy verkkokauppiaaksi!

Koko Suomen verkkoyritys!

Verkkokauppa yritykselle

Perusta yrityksellesi verkkokauppa ilman riskiä siitä, että lähteekö myynti vetämään toivotusti. Tarjoamme kauppoja 15% komissiolla, eli avaamme teille VERKKOKAUPAN ILMAISEKSI sisältäen palvelinkulut, maksutavat, grafiikan.. Ihan kaiken!!

Meille riittää palkkioksi työstämme ainoastaan 15% kaupan tuotoista. Saat siis 85% puhdasta tuottoa täysin riskittömästi. Tilitämme tuoton automaattisesti tilillesi joka kuukausi.

Bittix verkkokauppa on huikea idea hankkia yritykselle lisää kassavirtaa!

Pidätämme ainoastaan 15% kaupan tuotoista. Saat siis 85% puhdasta tuottoa täysin riskittömästi. Tilitämme tuoton automaattisesti tilillesi joka kuukausi.

Verkkokauppojen kiinteät hinnat? Vaikka muut markkinoivat ”halpoja” verkkokauppoja uusille asiakkaille, älä anna hintojen hämätä. Anna sen sijaan rahan ratkaista. Verkkokauppoihin pätee samat säännöt kuin muuhunkin kaupankäyntiin. Jos et mainosta, kukaan ei tiedä kaupastasi. Useimmat palvelun tarjoajat eivät mainosta mitenkään asiakkaidensa halpoja – tai edes kalliita – kauppoja.

 

Ppakkaus esimerkkinä rakentamastamme verkkokaupasta:

 

Mitä teen jos yritykselläni on jo verkkokauppa?

Emme voi väittää, että kaikkien kannattaa vaihtaa asiakkuutensa välittömästi meille. Se olisi valehtelua. Emme vielä ole maailman parhaita verkkokaupan tekijöitä. Voimme kuitenkin 100% varmuudella todeta, että teillä on oikeus kilpailuttaa nykyinen palvelunne. Kertomalla tilanteestanne voimme katsoa onko meillä tarjota nykyistä parempi ratkaisu. Tehdäänpä vielä pieni ajatusleikki. Kuvittele olevasi verkkokauppoja tuottavan yrityksen johtaja. Yrityksenne saa 2 uutta asiakasta ja resurssinne ovat rajatut. Pystytte panostamaan kunnolla vain toisen google-näkyvyys optimointiin. Toinen asiakkaistanne maksaa kaupan tuottamista voitoista 15% ja toinen maksaa 72€/kk kiinteää hintaa riippumatta siitä miten hyvin kaupalla menee. Kumpaan verkkokauppaan panostaisitte resurssinne?

Valitse parempi ja tuottoisampi Bittix-verkkokauppa. Palveluntarjoajan vaihtaminen ei ole vaikeaa, koska miellä bittixillä on tapana hoitaa asiakkaan asioita hänen puolestaan.