Verkkomainonta

Koko Suomen verkkoyritys!

Mikä ihmeen AdWords?

Tilaa mainoskampanja tästä.

 

Adwordsilla tehdään rahaa

Google AdWords on nykymaailman kuumin markkinointiväline, joka ei perustu minkään sortin ihmeisiin, vaan puhtaaseen matematiikkaan. Maksat määrän X ja saat asiakkaita määrän Y. AdWords-mainonnan voi tehdä kahdella tapaa: oikein ja väärin. Oikein tehtynä kulutuksen ja tuoton suhde, on optimoitu. Voitto!

Ota yhteyttä tiimiimme jo tänään, koska emme yksinkertaisesti voi auttaa, jos et ota yhteyttä. Ei tietenkään ole pakko, kyllä asiakkaasi saavat palvelua ilmankin. Silloin rahat eivät vain tule omaan taskuusi, vaan tiedät kyllä kenen. Olettaen, että tunnet kilpailijasi.

Näin adwords toimii:

  • Hallitse budjettiasi: päätät itse, kuinka paljon haluat investoida. Mainoksesi kustannukset voivat vaihdella päivittäin, mutta määrittämäsi budjetti ei ylity koskaan. Raporteista näet keskimääräisen kustannuksen.
  • Maksa tuloksista: maksat vain, kun asiakkaat osoittavat olevansa kiinnostuneita klikkaamalla mainoksia tai soittamalla puheluja niiden kautta. Tehokkuutta on helppo seurata, raportoimme sinulle tarkasti kaiken oleellisen.
  • Mainostaminen on helppoa: Kerrot vain Bittixille millä hakusanoilla haluat olla huipulla.
  • Tavoita oikea yleisö: Mainos rajataan tietylle alueelle: Jos esimerkiksi myyt palveluasi vain Joensuussa, mainosta ei näytetä Turkulaisille.
  • Ota runsaasti ilmaista näkyvyyttä: Mainoksesi voi näkyä Google-haussa, Mapsissa ja kumppanisivustoissa, kun ihmiset hakevat yritykseesi liittyviä tuotteita ja palveluita mobiililaitteilla tai tietokoneella. Mainostasi katsellaan enimmäkseen täysin ilmaiseksi, nimittäin maksat vain kaikkein potentiaalisimmista asiakkaista.

 

Mainonta antaa sinulle avaimet menestykseen!

Esimerkkikustannuksia:

Bittix small

50€/kk

+ alv

Mainosbudjettisi 30€/kk

Hakusana

Bannerit

Bittix medium

350€/kk

+ alv

Mainosbudjettisi 200€/kk

Hakusana

Bannerit

YouTube

FacebookBittix large

950€/kk

+ alv 

Mainosbudjettisi 650€/kk

Hakusana

Bannerit

YouTube

Instagram

LinkedIn

Facebook

Tilaa valmis setti tai kysy tarjous räätälöidystä ratkaisusta. Valmiissakin tapauksessa optimoimme kampanjat halutuille kohderyhmille ja alueille.